פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  תפריט אישי
  הוספת מתכון  התחבר באמצעות חשבונך ב facebook
  למאגר המתכונים שלי
  למועדפים שלי
  ספר מתכונים וירטואלי   צור חשבון
  
  facebook
 סיקור ספרי בישול
דף ראשי | הכל | חיפוש | הנצפים ביותר | הנצפים ביותר השבוע | המדורגים ביותר
הוספת ספר | מועדפים שלי | צפייה בתגובות
 

שם   
קטגוריה  


ספר קודם
טעם של פסח    מאת: CookShare
קטגוריה: אפייה, בישול, חגים
מחבר: מודן

השפית אביגיל מייזליק בעשרות רעיונות חדשים למתכוני בשר,
דגים, תוספות והרבה הרבה עוגות, עוגיות ומנות אחרונות –
כולם כשרים לפסח ומותאמים
לבשלנים מכל הרמות.

לחץ על התמונה לגודל מלא
תקציר הספר

לפסח יש טעם וריח משלו –
תפוחי-אדמה, שמן זית וקמח תפוחי-אדמה, מצות מופלאות דקיקות, אטריות מבלינצ´ס, לאטקס ועוגיות קוקוס ושוקולד.
בספר זה תמצאו למעלה ממאה מתכונים מובחרים, שהתפרסמו בשנים האחרונות בעיתון "משפחה" ונאספו על ידי השפית אביגיל מייזליק.
תמצאו כאן עשרות רעיונו חדשים לצלי בשר חגיגי, דגים סלטים, תוספות והרבה הרבה עוגות, עוגיות ומנות אחרונות – כולם כשרים לפסח וכולם מתאימים לאוכלי "לא שרויה".
הספר מתאים לבשלנים מכל הרמות, ומביא מתכונים מגוונים, חדשים ומעניינים, לצד מתכונים קלאסיים ומוכרים יותר.
אביגיל מייזליק, שפית מקצועית, כתבה מספר שנים בעיתון "על השולחן", ובשבע השנים האחרונות, כותבת מדור בישול שבועי בעיתון "משפחה".

180 עמודים.


הערות

 

מוגש מאתדרגו ספר זה
CookShare
27/03/09
26 ספרים נוספים





שלח לחבר

ספר 1


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר