פורטל שיתוף המתכונים

תפוחי אדמה אפויים בפירורי לחם    מאת: רותם דבי (4,053 צפיות)
למתכון באתר
זמן בישול/אפיה: 30 דקות
קטגוריה: תפוחי אדמה
רמת קושי: קל
      
 החומרים הדרושים
7 תפוחי אדמה בינוניים
½ כוס שמן
2 כפות פירורי לחם
½ כף פפריקה מתוקה
כף פטרוזיליה יבשה
כף אבקת מרק עוף
מעט כמון
חצי כף מלח גס
פלפל שחור גרוס
 אופן ההכנה
לבשל את תפוחי האדמה הקלופים חצי בישול (חצי רכים)
לחתוך כל תפוח אדמה לפרוסות או לשמיניות.
לערבב את כל החומרים.
להבריש את התפוחי האדמה בתערובת ומה שנשאר ללמרוח מעל.
לשמן נייר אפייה ולשים את התבנית בתנור חצי שעה 180 דקות.
יאמי!!!

דף קודם
עמוד 4 מתוך
ראשי
הקדמה
קטגוריות
המתכונים
מתכונים חדשים
חיפוש
ספר המתכונים שלי :: ספר המועדפים שלי ::  :: אוסף מתכונים מהמטבח העירקי :: העוגות ועוגיות שלי :: מאכלי חגים עדות ישראל :: מרקים חמים :: מתכונים לפסח :: סלטי- הבית שלי