פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
לחם שיפון עם גרעינים       מאת: רונן זליקוביץ


      קטגוריה: לחמים ולחמניות


 החומרים הדרושים
?650 גר' קמח שיפון מלא
?200 גר' קמח חיטה מלא
?150 גר' קמח לבן
?1/2 כוס תערובת של גרעינים קלופים ושיבולת שועל אינסטנט
?40 גר' שמרים טריים או כף שמרים יבשים
?1/2 כוס סילאן
?3 כוסות מים
?5 כפות שמן זית עדין
?כף מלח
 אופן ההכנה
1. מערבבים את הקמחים בקערה גדולה ומפוררים לתוכם את השמרים. מוסיפים את הסילאן, המים והשמן, לשים 2-3 דקות, מוסיפים את תערובת הגרעינים והמלח וממשיכים בלישה עוד מספר דקות, עד שהבצק נעים ודביק.

2. משמנים את הקערה בשמן זית ומכסים להתפחה בטמפרטורת החדר ? עד שהבצק מכפיל את נפחו.

3. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ויוצרים מכל כדור צורת נקניק באורך התבנית. מברישים את הכיכרות במים ומגלגלים אותם בתערובת הציפוי.

4. מברישים את התבניות בשמן ומכניסים את הכיכרות לתפיחה נוספת עד להכפלת נפחם.

5. מחממים תנור ל-200 מעלות, מכניסים את התבניות לשליש התחתון של התנור ואופים כ-40 דקות



 מוגש מאת
רונן זליקוביץ

בתאריך 08/12/16

2 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 953מתחילת השבוע: 0
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר