פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
שקשוקה קלאסית       מאת: elig


מספר מנות: 4
      קטגוריה: מאכלי עדות

סגנון: טריפוליטאי (114 מתכונים טריפוליטאיים)
אופן ההכנה: טיגון
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
שקשוקה קלאסית
 החומרים הדרושים
רצוי סיר שטוח בקוטר של 26 ס"מ
¼ כוס שמן זית
4 ביצים
2 בצלים גדולים קצוצים
1 חציל בינוני חתוך לקוביות גדולות
1 גמבה גדולה אדומה חתוכה לקוביות
4 עגבניות גדולות בשלות וקצוצות
4 שיני שום פרוסות
2 פלפלים חריפים קצוצים דק
2 כפות רסק עגבניות
2 קוביות תיבוליות שום פיטרוזליה
2 קוביות תיבוליות בזיליקום
פלפל שחור ומלח לפי הטעם [אפשר במקום מלח אבקת מרק עוף לפי הטעם]

 אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להזהבה קלה. להוסיף את הגמבה ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות על להבה בינונית. להוסיף את העגבניות, את השום, את הפלפלים החריפים את התיבוליות ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות על להבה נמוכה ומידי פעם לערבב. טועמים ומטבלים בפלפל שחור ומלח לפי הטעם. מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד לצבע חום בהיר. מוסיפים את החצילים ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את הביצים [יש לבדוק כל ביצה בכוס ולוודא שאין בה דם]
מבשלים עוד 10 דקות ומכבים.
בתיאבון!
אלי גרשון...



 מוגש מאת
elig

בתאריך 07/07/07

91 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 3035מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 2מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
איריס 22: ראיתי שיש כמה סוגי שקשוקה באתר. נסיתי את זו ומה זה יצאה טעימה מאוד.
09/07/2007 06:32


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר