פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
בורשט       מאת: dylam


מספר מנות: 12
זמן הכנה: 25-30 דקות
זמן בישול/אפיה: 90-105 דקות
      קטגוריה: מרקים, בשר, ירקות

סגנון: רוסי (75 מתכונים רוסיים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: בינוני
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
בורשט
 הקדמה
המתכון הזה הוא מחמתי. כל משפחה מכינה אותו אחרת. כך אני מכיר ומאד אוהב.
נכון שניתן להוסיף שמנת חמוצה בהגשה אך בחרתי להגיש לכם מתכון כשר על מנת שכולם יהנו!
 החומרים הדרושים
½ ק"ג בשר בקר עם מעט שומן או סחוס
1 כוכב אניס
1 עלי דפנה
5 גרגרי פלפל אנגלי
1 בצל
4 סלקים קטנים קלופים וחתוכים לרבעים
8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים (4 חתוכים ל-4 ו-4 חתוכים לקוביות)
2 עגבניות גדולות מגוררות
1 גזר גדול קלוף וחתוך ל-3
¼ כרוב בינוני פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
1 כפית אבקת מרק עוף
3 כפיות רסק עגבניות
4 כפיות מלח
½ כפית סוכר
½ כפית פלפל שחור טחון דק
1 כף שמן קנולה
½ חבילה שמיר קצוץ דק
 אופן ההכנה
בסיר גדול מרתיחים את הבשר במים יחד עם האניס, עלה הדפנה והפלפל האנגלי. מסירים את הקצף שנוצר, מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות. מוציאים את הבשר מהסיר וחותכים לקוביות. מרוקנים את המים שבסיר וממלאים מים חדשים קצת מעל מחצים גובה הסיר. מחזירים את הבשר לסיר ומוסיפים, בצל, גזר, 4 תפוחי אדמה שחתוכים ל-4, שום, סלק וכפית מלח. מבלשים ביחד על אש נמוכה. כאשר תפוח האדמה רך מוציאים מהסיר את הסלק, תפוחי האדמה והגזר. מגררים או מרסקים את הירקות שהוצאו מהסיר. מחזירים את הירקות המגוררים ומוסיפים את העגבנייה המגוררת, אבקת המרק, רסק העגבניות, יתרת המלח, הכרוב, תפוחי האדמה שחתוכים לקוביות, הסוכר, השמן והשמיר. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים ביחד כחצי שעה. מוציאים את הבצל לפני ההגשה.
מגישים חם.



 מוגש מאת
dylam

בתאריך 20/02/05

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 6154מתחילת השבוע: 4
בחרו למועדפים שלהם: 7מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר