פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
לזנית דלעת/ דלורית/וסלמון/נתחי חזה עוף בגבינת פרמזן       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


מספר מנות: 8 מנות
זמן הכנה: 30 דקות
זמן בישול/אפיה: 45 דקות
      קטגוריה: מתאבנים, מאכלי ים, פסטות, אטריות, פשטידות חלבי, מאכלים לילדים, מיוחדים, שבועות, מתכוני סבתא, מאכלי עדות, מאכלים לשבת

סגנון: אמריקאי (211 מתכונים אמריקאיים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
לזנית דלעת/ דלורית/וסלמון/נתחי חזה עוף בגבינת פרמזן
 החומרים הדרושים
400 ג"ר דלעת או 2 דלוריות קלופות חתוך לקוביות 2X2 ס"מ
1 קופסת / שקית של פסטה פנה מיני
1 כוס פרמזן מגוררת
100-200ג"ר גבינת פטה מגוררת
300 ג"ר סלמון חתוך 2X2 ס"מ או רצועות חזה עוף
50 ג"ר סלמון מעושן (לא חובה)
1/8 כוס שמן זית
מעט עלי רוזמרין
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
בשמל:
4 כפות חמאה
2-3 כפות קמח
1 מיכל 250 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
1 בצל אדום, חתוך לקוביות דק
קורט אגוז מוסקט מגורר טרי
2 שיני שום קצוץ דק / כתושות
 אופן ההכנה
1. בתבנית מסדרים את קוביות הדלעת דלורית ומורחים במעט שמן זית ומכנסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות וקולים את הקוביות עד ריכוך והזהבה עמוקה
2. במחבת עם כף שמן זית מטגנים עד שקיפות את הבצל השום הרוזמרין ואת דג הסלמון
3. בסיר עם מים רותחים וכפית מלח מבשלים את הפסטה כ3/4 מהזמן שרשום על השקית או הקופסא מסננים ומעמידים בצד
4. לבשמל :
בסיר קטן ממיסים את החמאה מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך ערבוב כשתי דקות
מוסיפים מהשמנת המתוקה באיטיות מעט בכל פעם כדי ליצור רוטב שמנת, תוך ערבוב מתמיד.
כאשר הרוטב מסמיך מעט, להוסיף 3/4 כוס פרמזן מגוררת & אגוז מוסקט
5. בקערה גדולה מערבבים בעדינות את קוביות הדלעת הסלמון והפסטה ממליחים כמהה (זיכרו יש גבינת פטה מלוחה ) ומפלפלים ו 100 ג"ר גבינת פטה
מגוררת
6. משמנים תבנית פיירקס במעט שמן זית ומעבירים את תכולת הקערה מעל שופכים את רוטב הבשמל ומחדירים כמהה פנימה מעל מפזרים את יתרת הפרמזן וגבינת הפטה
7. מחממים תנור ל 185 מעלות ומכניסים לאפיה לכ 30 דקות או עד הזהבה



 הערות
Pumpkin, Parmesan, Pancetta and Penne Bake - Maggie Beer The Cook & The Chef
מקור:פיליפה http://www.lifestylefood.com.au/recipes/14541/pumpkin-parmesan-pancetta-and-penne-bake-maggie-beer-the-cook-and-the-chef
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 20/11/10

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 7673מתחילת השבוע: 7
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
חננית: אתמול בערב חשבתי להכין פיצה התחרטתי והכנתי את הלזניה עם שינוי במקום סלמון הכנסתי 2 קופסאות טונה יצא סופני איזה ריח איזה צבע והטעם עולה עשרות מונים על הפיצה
21/11/2010 10:15


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר