פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
לביבות יווניות מטוגנות מבצק שמרים בדבש ואגוזים – לוקומאדס (כמו סופגניות)       מאת: דפני


מספר מנות: ל-30 לביבות
      קטגוריה: צמחוני, אומלטים ולביבות, מתוקים מטוגנים, מאכלים לילדים, חנוכה, בצקים, מתכוני סבתא, ראש השנה

סגנון: יווני (90 מתכונים יווניים)
 הקדמה
בגלל הדבש, מתאים גם לראש-השנה.
 החומרים הדרושים
ל-30 לביבות

לבצק:
2 כפות שמרי שמרית
½ 2 כוסות קמח
2 כפות סוכר
½ 1 כוסות חלב פושר
2 ביצים
¼ כפית מלח
שמן לטיגון עמוק

לציפוי:
½ כוס דבש נוזלי
50 גרם אגוזים קצוצים


 אופן ההכנה
1. שמים בקערה גדולה את כל החומרים הרשומים לבצק מערבבים בכף עד לקבלת בלילה חלקה.
2. מכסים ומניחים לתפוח כשעה וחצי במקום חמים, מערבבים שוב ומתפיחים פעם נוספת כשעה. במקום זה – עדיף לשים במקרר לילה, הבצק יתפח במקרר.
3. מחממים שמן לטיגון עמוק נוטלים כף מתערובת הבצק ובעזרת כף נוספת מחליקים לשמן, מטגנים כמה לביבות בבת אחת עד שיזהיבו. באותו אופן מכינים את כל הלביבות ומניחים על צלחת הגשה.
4. יוצקים על הלביבות את הדבש, מעטרים בקינמון ואגוזים ומגישים חם.




מקור:בני סיידא
 מוגש מאת
דפני

בתאריך 26/09/05

26 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 8843מתחילת השבוע: 7
בחרו למועדפים שלהם: 4מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר