פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    תכניות בישול לצפייה ישירה    ספרי בישול    מסעדות    Lionetwork Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
קיני איטריות קדאיף במילוי קרם גבינה מתובל       מאת: מישאל_פומפיאנסקי



תכניות בישול לצפייה ישירה
לחץ לצפייה בסדרה
תכניות בישול לצפייה ישירה איירון שף יפן
עונה 1  עונה 2  עונה 4  עונה 6  עונה 7  עונה 8  


מישאל_פומפיאנסקי
מספר מנות: 10 מנות
זמן הכנה: שעתיים
זמן בישול/אפיה: 20 דקות
קטגוריה: מתאבנים, אטריות, מוסים וקרמים, גבינות, גלידות ושרבטים, מטבלים וממרחים, מיוחדים, מאפים מלוחים, מאפים מתוקים, בצקים
סגנון: -אישי- (2944 מתכונים -אישי-ים)
רמת קושי: קל
סוג מטבח: חלבי
כשר: כן
קיני איטריות קדאיף במילוי קרם גבינה מתובל
 הקדמה
קיני איטריות קדאיף במילוי מלוח או מתוק על בסיס גבינות, אפשר בתוספת ירקות
 החומרים הדרושים
1/2 ק"ג איטריות קדאיף
1/2 חבילת חמאה
4 גביעי אשל 4% שומן

למילוי מלוח
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל שחור
50 ג"ר מטיאס או סלומון מעושן קצוץ
כפית שמיר קצוץ
כף עירית קצוצה

למילוי מתוק
2 כפיות אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
1 כף ליקר תפוזים
1 חב' שוקולד מריר מגורד על פומפיה

10 גביעי אלומיניום אישיים בצורה הרצוייה
1 חיתול או גופית טריקו לבנה פשוטה
 אופן ההכנה
לקיני הקדאיף
1. בכלי מאווררים את איטריות הקדאיף
2. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים בידיים בעדינות
3. בכל כלי אישי מסדרים את שערות הקדאיף על כל דפנותיו תוך לחיצה עדינה
לגיבוש עד לקבלת שכבה דקה המצפה את הדפנות (למתוק לפזר מעט סוכר חום)
4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות עד השחמה

להכנת קרם גבינה
1.בסיר עמוק ורחב מניחים את 4 גביעי האשל כפי שהם עם הפלסטיק והכיסוי
ממלאים את במים עד 3/4 גובה של מיכלי האשל מביאים לרתיחה ומבשלים
כ 5 דקות .
2.פותחים את הגביעים (זהירות חם)מניחים חיתול בתוך מסננת ומעבירים את
האשל לתוך החיתול לסינון סוגרים את החיתול תוך סיבוב עד הידוק עדין
וקושרים מעל הכיור להורדת נוזלים לשעתיים
3.לפתוח את החיתול והנה קרם הגבינה מוכן
4.מערבבים את קרם הגבינה עם הרכיבים למלוח או מתוק ומכניסים ל 30 דקות
לגבוש מחדש במקרר
5.לוקחים מזלף או שקית נילון לכריכים ומזלפים את קרם הגבינה לקיני הפילו
6.מקשטים עם מעט עלי נענע או עירית למלוח ולמתוק עם חלק השוקולד המגורד
עלי נענע ואפילו מעט פירות יער כמו דובדבנים , דומדמניות, פטל או מגירים
מעל מעט דבש


Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
מקור: עצמי
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 13/01/06

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 4533מתחילת השבוע: 871
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2013 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: משלוחים  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר