פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
סלט פנצנלה בנוסח נפוליטאני - ישראל אהרוני       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


מספר מנות: 4-5
זמן הכנה: 10 דקות
      קטגוריה: מתאבנים, סלטים, צמחוני, מיוחדים, מתכוני סבתא, מאכלי עדות

סגנון: איטלקי (734 מתכונים איטלקיים)
אופן ההכנה: ללא בישול
רמת קושי: קל
סוג מנה: סלטים
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
סלט פנצנלה בנוסח נפוליטאני - ישראל אהרוני
 הקדמה
סלט כפרי מדהים מרענן מתאים לאירוח או כארוחה קלה בליווי גאפטה טריה
 מתכון וידאו
 החומרים הדרושים
10 פרוסות לחם לבן{רצוי חלה פרוסה} בן 3 ימים לפחות
2 עגבניות בשלות, קלופות וקצוצות
1 בצל, קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות קטנות
6 צנוניות קטנות, חתוכות לקוביות
10 זיתים שחורים מזן קלמטה
2 כפיות צלפים
20-30 עלי בזיליקום קצוצים דק
3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
1/4 כוס שמן
1/2 כוס חומץ בן יין
 אופן ההכנה
1. מסירים את קרום הלחם וקולים בתנור עד ליבוש כמו קרוטון
2. מוסיפים לקערה את הירקות הקצוצים, עישבי התיבול,
מלח ופלפל, מערבבים היטב ומוסיפים את השמן והחומץ.
3. מערבבים בקיפול ומגישים.
** למי שאינו עצלן כדאי לקלות גם את הפלפל האדום



 הערות

מקור:ישראל אהרוני
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 21/03/06

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 19020מתחילת השבוע: 69
בחרו למועדפים שלהם: 1מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 6 התגובות
avatar
מישאל_פומפיאנסקי: לא חסר מאום הפנצנלה האיטלקית עשויה מלחם שעמד יומיים שלושה הוכנס למים ונסחט במקומותנו עושים קוביות קלויות שסופחות את מיצי הסלט אבל נסי לפי המקור ותהני
25/09/2006 22:48
avatar
משתמש אנונימי: תודה, אבל לא לזה הכוונה איפה טעמי השום והבולגרית כדי להבין צריך לטעום את הסלט טוסט בלה גופרה מעדן שאין כמוהו
28/09/2010 09:54


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר