פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
בטטה עם קצח בתנור       מאת: D.S.K


מספר מנות: כ-4
זמן בישול/אפיה: כחצי שעה או פחות
      קטגוריה: מתאבנים, צמחוני, ירקות, דיאטטי, מיוחדים, פסח, ט"ו בשבט, שבועות, ראש השנה, מאכלי בריאות


אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
סוג מטבח: פרווה
כשר: כן
 הקדמה
מתכון ממש טעים!!
מתאים גם לאוהבי הבטטות וגם לאלה שלא אוהבים (כמוני).

מתאים לארוחות עם המשפחה או עם חברים להגשה יחד עם כל המנות האחרות או סתם לנישנוש.
 החומרים הדרושים
3 בטטות כלופות, שטופות וחתוכות לעיגולים.
מעט קצח
שמן זית
 אופן ההכנה
שופכים מעט שמן על תבנית אפיה ומניחים מעליה את עיגולי הבטטות.
שופכים מעט שמן זית מעל הבטטות ומפזרים קצח.
שמים בתנור על חום בינוני לחצי שעה ובודקים בזמן האפיה אם הבטטה רכה ומוכנה. אם כן- מוציאים מהתנור.



מקור:אמא
 מוגש מאת
D.S.K

בתאריך 08/07/06

29 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 6120מתחילת השבוע: 17
בחרו למועדפים שלהם: 1מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר