פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
עוגת גבינה פירורים (סבתא)       מאת: רורי א


זמן הכנה: 40 דק
זמן בישול/אפיה: 25 דק
      קטגוריה: עוגות


אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: קינוח
סוג מטבח: חלבי
כשר: כן
עוגת גבינה פירורים (סבתא)
 הקדמה
עוגה קלה להכנה וטעימה טעימה
 החומרים הדרושים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 מרגרינה
1 ביצה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
לקרם:
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר כן כן שוב 3 כפות סוכר
2 גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
1 סוכר וניל
 אופן ההכנה
לערבב את כול חומרי הבצק במעבד מזון ולהמשיך ללוש ביד לוקחים 2/3 בצק ומשטיחים אותו בתבנית חסינת חום באופן שווה.
את החלק השני משטיחים בתבנית אחרת קטנה יותר ומכניסים את שני התבניות לתנור 25 דק'
מכינים את הקרם:
במעבד מזון:
שמנת מתוקה+ 3 כפות סוכר עד שמתקבל קרם יציב ומוסיפים את שאר החומרים
מכניסים למקרר עד שהבצק מתקרר.
שבבצק מתקרר בשני התבניות לוקחים את התבנית הגדולה ומוסיפים את הקרם.
את התבנית הקטנה מפוררים במזלג טוב טוב לפירורים קטנטנים ולהוסיף מעל הקרם שוו בשווה
מעל הקרם.



 מוגש מאת
רורי א

בתאריך 21/07/06

23 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 4676מתחילת השבוע: 0
בחרו למועדפים שלהם: 15מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
amitsur: כמה כפות סוכר?. לקרם 3 כפות , במרשם מופיע :"3 כפות סוכר כן כן שוב 3 כפות סוכר" - באופן ההכנה מוסיפים רק 3 כפות סוכר. למה הכפילות? נראה לי שזו בדיחות דעת שלא במקומה, תקן אותי אם אני טועה או- תקן את רשימת המצרכים.
29/12/2006 08:43


2004-2018 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר