פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
פסטה עם כדורי בשר - נייג'לה לוסון       מאת: m73


      קטגוריה: בשר, פסטות


פסטה עם כדורי בשר - נייג
 הקדמה
שימו לב המתכון לא כשר אך החלקים החלביים ניתן בהחלט לשדרגם ולהחליפם במוצרים אחרים
למשל: פשוט להשתמש ב- 500 גרם בשר בקר טחון במרכיבי הקציצות.
במרכיבי הרוטב ניתן להחליף את החמאה במחמאה או מרגרינה ואת החלב פשוט במים או בציר מרק.
 החומרים הדרושים
1 חבילה (500 גרם) פסטה - רצוי טליאטלה

לכדורי בשר:
250 גרם בשר חזיר טחון
250 גרם בשר בקר טחון
1 ביצה
2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
1 שן שום כתושה
2 כפיות אורגנו יבש
3 כפות סולת או פירורי לחם
פלפל שחור טרי טחון
1 כפית מלח

לרוטב עגבניות:
1 בצל
2 שיני שום
1 כפית אורגנו יבש
1 כף חמאה לא מלוחה
1 כף שמן זית ( לא כתית מעולה)
כ-1 קופסה (700 מ"ל) עגבניות מרוסקות משומרות
מעט סוכר
מלח ופלפל
100 מ"ל חלב 3%
 אופן ההכנה
1. מכינים את כדורי הבשר: שמים את כל החומרים בקערה גדולה ותוך שימוש בידיים, מערבבים ויוצרים כדורים קטנים. מניחים את הכדורים על נייר אפייה או צלחת מרופדת בניילון נצמד ומכניסים למקרר.

2. מכינים את הרוטב: שמים את הבצל, השום והאורגנו במעבד מזון ומעבדים לעיסה. מחממים את החמאה והשמן בסיר עמוק ורחב, מוסיפים את תערובת הבצל והשום ומבשלים על להבה גבוהה עד בינונית כ-10 דקות. מקפידים לא להשחים יתר על המידה, ומבשלים עד שהכול רק מתרכך.

3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממלאים את הקופסה הריקה במים קרים עד מחציתה. מוסיפים אותם לסיר, עם הסוכר ומעט מלח ופלפל ומבשלים כ-10 דקות. רוטב העגבניות יהיה דליל בשלב זה, אך אל דאגה, הוא יסמיך מאוחר יותר. יוצקים פנימה את החלב ומכניסים את כדורי הבשר אחד אחד. לא בוחשים עד שכדורי הבשר מאבדים את צבעם הוורוד, כדי שלא יתפרקו. מכסים חלקית ומבשלים כ-20 דקות.

4. לקראת סוף הבישול, בודקים את התיבול ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

5. בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים מערבבים עם הרוטב ומגישים.




מקור:נייג'לה לוסון
 מוגש מאת
m73

בתאריך 30/12/06

810 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2585מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 2מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2018 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר