פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
פשטידת פטריות עם חזה אווז מעושן       מאת: dylam


מספר מנות: 8
זמן הכנה: 15-20 דקות
זמן בישול/אפיה: עד 40 דקות
      קטגוריה: מאפים מלוחים

סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: אפיה
רמת קושי: קל
סוג מנה: ראשונה
כשר: לא
פשטידת פטריות עם חזה אווז מעושן
 החומרים הדרושים
250 גרם פטריות פורטבלו פרוסות
1 כרישה קטנה פרוסה דק
150 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
100 גרם גבינת "טוב טעם"
2 כפות שמן
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
לרביכה: ½ מיכל שמנת מתוקה
1 ביצה
2 כפות קמח
1 כפית אבקת אפייה
¼ כפית מלח
לבצק: 200 גרם קמח
1 ביצה
¼ כוס שמן
2 כפות מים קרים
 אופן ההכנה
לשים היטב את כל חומרי הבצק לקבלת בצק פריך שמנוני מעט. מרדדים את הבצק ומניחים אותו בעדינות על תבנית הפאי. מיישרים את השוליים ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה.
מחממים את השמן במחבת. מטגנים קלות את הכרישה ומוסיפים לאחר כדקה את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל. מטגנים היטב יחד ומסירים מהאש. טורפים היטב את כל חומרי הרביכה יחד. מוציאים את התבנית עם הבצק מהמקרר ומניחים על הבצק "משקולת" בדמות נייר כסף מלא בקטניות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשבע דקות. מוציאים מהתנור ומסירים את המשקולת. מניחים בתחתית הקלתית שיצאה מהתנור את הפטריות המוקפצות עם הכרישה. מוסיפים את חזה האווז הקצוץ ומפוררים את הגבינה. יוצקים מעל הכל את הרביכה ומכניסים חזרה לתנור ל-25 דקות עד חצי שעה או עד להשחמה נאה. מגישים חם.



 מוגש מאת
dylam

בתאריך 16/08/08

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 2079מתחילת השבוע: 1
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
avatar
משתמש אנונימי: זה מתכון לא כשר = טריפה!!!!!!!!!!!!
06/05/2010 20:32


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר