פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
תבשיל בטטה עם עוף פיקנטי       מאת: יעקב


מספר מנות: 5-6
זמן הכנה: כ=30 דקות
זמן בישול/אפיה: כ=40 דקות בחום בינוני
      קטגוריה: מאכלי עוף


אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
 החומרים הדרושים
תבשיל פיקנטי בטטה עם עוף

2 כפות שמן זית, 1 בצל גדול קצוץ , 3 כוסות בטטה חתוכה לקוביות, 2 שיני שום קצוץ, 30 גר' שעועית לבנה מושרת , 1 כפית אורגנו מיובש, 1 כפית כמון, 2 כפיות צ'ילי, ציר מרק עוף , קוביות עוף מבושל או שאריות עוף
מושרת
לקישוט אבוקדו או קוסברה.
 אופן ההכנה

מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מוסיף את הבצל, שום, בטטה ופלפל פעמון;
ומבשלים, תוך בחישה מדי פעם, עד שהירקות מתרככים מעט, 5 עד 6 דקות. מוסיפים אבקת צ'ילי, כמון ואורגנו
להוסיף את השעועית ואת המרק (או ציר) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים
במשך 15 דקות. לעלות לחום בינוני-גבוה ומוסיפים ½ כוס תירס; מוסיפים את העוף ומבשלים עוד מספר
דקות
מסירים מהאש. מוסיפים מלח ופלפל. מגיש בציפוי אבוקדו ו / או כוסברה, אם תרצה בכך



מקור:חבר מחו"ל
 מוגש מאת
יעקב

בתאריך 29/10/16

15 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 805מתחילת השבוע: 3
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר