פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
חמין- צ'ולנט       מאת: becbec



becbec
קטגוריה: מאכלי עוף, בשר, תבשילי קדרה, מאכלי עדות, מאכלים לשבת
סגנון: -אישי- (2960 מתכונים -אישי-ים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
 החומרים הדרושים
כוס שעועית אדומה
כוס שעועית לבנה
כוס גרגירי חומוס
כוס גריסי פנינה
5 כרעיים מחולקים ל ירך ושוק
בצל גדול קצוץ
3 כפות דבש
3 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
ראש שום מפורק ומקולף
כף פפריקה מתוקה
כף מלח כף פלפל
קישקע
חצי כוס שמן
 אופן ההכנה
1. לילה לפני להשרות את השעועית בהרבה מים. מומלץ להחליף את המים כל כמה שעות.
2. לשים את השמן בסיר גדול ולטגן את הבצל.
3. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה.
4. מעל תפוחי האדמה לשפוך חצי מהשעועית ומגריסי הפנינה
5. לסדר את חלקי העוף ומעל את יתר השעועית והגריסים.
6. לתבל במלח פלפל פפריקה . לשפוך מעל את הדבש.
7. להניח את הקישקע מעל הכל.
8. לכסות במים על לגובה של סמ מעל כל התבשיל. להביא לרתיחה ולבשל על הגז כ20 דקות.
9. להכניס לתנור מחומם ל 180 מעלות. להוריד את הטמפרטורה ל80 מעלות ולהשאיר כל הלילה.




 מוגש מאת
becbec

בתאריך 12/02/17

53 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 412מתחילת השבוע: 30
בחרו למועדפים שלהם: 0 



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים



2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר