פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
גולש הונגרי אורגינלי (מדהים)       מאת: מישאל_פומפיאנסקי


מספר מנות: 6
זמן הכנה: כ 20 דקות
זמן בישול/אפיה: כ 3 שעות
      קטגוריה: מאכלי עוף, בשר, ירקות, תבשילי קדרה, תפוחי אדמה, מאכלים לילדים, מיוחדים, מתכוני סבתא

סגנון: הונגרי (119 מתכונים הונגריים)
אופן ההכנה: בישול בסיר
רמת קושי: קל
סוג מנה: עיקרית
סוג מטבח: בשרי
כשר: כן
גולש הונגרי אורגינלי (מדהים)
 הקדמה
גולש הונגרי אוטנתי אגב הגולש הוא ללא תפוא"ד
מי שמת על תפוא"ד יכול להוסיף 30 דקות לפני גמר הבישול
(אני אישית אהבתי את הגולש ללא תפוא"ד)
 מתכון וידאו
 החומרים הדרושים
מרכיבים:
2 ק"ג בשר בקר נתח כתף מס 5 ניתן קפוא לא מוכשר ל כ- 4-5 מנות(
2 בצלים בינוניים,
4-8שיני שום לפי העדפה,
1/3 כוס שמן תירס,
1/2 פלפל ירוקבהיר
2 כפות פפריקה מתוקה .
1 כפית פלפל שחור גרוס.
1 כפית קימל טחון,
1 כפית שטוחה מרק עוף בתוך המים,
3/4 כפית מלח בישול גס או שלחני
2 עלי דפנה.
 אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1.באם קפוא מפשירים את הבשר לאט בתוך המקרר (במשך
לילה שלם)או במים רגילים כשעה פלוס
2.חותכים את הבשר לקוביות של 2-3 ס"מ רצוי בגדלים שווים.
3.שמים שמן בסיר רחב ולא גבוה, ומטגנים את הבצל עד
לשקיפות ולא זהוב מוספים את השום ומטגנים כדקה נוספת
4.כאשר האש גבוהה מוספים בפעם אחת את כל קוביות
הבשר וחורכים אותו מכל צידו בערבוב זריז במשך כדקה עד שתי דקות.
5.בוזקים את הפפריקה ומערבבים מהר מאוד בכדי שלא יחרך בתחתית,
ומיד מוספים את המים או מרק עוף ,מערבבים טוב ומוודאים שלא נדבק
כלום לתחתית הסיר .
6.מוסיפים את הפלפל שחור הטחון ואת הקימל הטחון וכן את חצי הפלפל הירוק,
ניתן להוסיף כמה פרוסות מפלפל חריף לצורך קבלת תבשיל פיקנטי - להיזהר
מחריפות יתר.
7.מוספים מלח לפי הצורך עד כ- 3/4 כפית שטוחה, ומוסיפים את עלי הדפנה.

בישול:
דואגים שהבשר יהיה מכוסה בנוזלים כ- 1 ס"מ גובה מים מעליהם, מבשלים
באש נמוכה בינונית כשעתיים.
מסירים את המכסה,דואגים שיהיו מספיק נוזלים עד כדי גובה הבשר
ומבשליםעוד כ- 30 דק' לצמצום הנוזלים (באם רוצים להוסיף תפו"אד זה הזמן)
ל כ- 2/3 מגובה הבשר תוך שמירה וערבוב שלא ידבק לתחתית.




 הערות









מקור:השף יאן מבודאפשט צילומים מסלנסקי
 מוגש מאת
מישאל_פומפיאנסקי

בתאריך 14/09/05

1513 מתכונים נוספים

דף הספרים שלי





ארוחת בוקר/ערב וברנץ
בישול בסיר בישול איטי ותבשילי קדרה
גבינות מאפים מלוחים ולחמים לשבועות
הקהילה היהודית מקבלת את הראל סקעת באוסלו
חנוכה
כריכים וחטיפים
מאכלי עוף
מאכלי פורים
מאכלי פסח
ממולאים
מנות ביניים ומרקים לראש השנה
מנות עיקריות
מנות עיקריות ותוספות לראש השנה
מנות פתיח
מנות קינוח ועוגות לראש השנה
מנות ראשונות לראש השנה כולל לחמים וחלות
מתכוני טו בשבט
מתכונים צפון אפריקאיים
סלטים מחמצים ריבות ועוד
ספר האפיה והמאפים
ספר הבשר
ספר הדגים ופירות הים
ספר המרקים
ספר התוספות
ספר קינוחים
עוגות ועוגיות
עוגות מתוקים וקינוחים לחג שבועות
עיקריות סלטים ותוספות לשבועות
על האש
פשטידות פסטות ובלינצסים לשבועות

סך הכל צפיות: 131320מתחילת השבוע: 78
בחרו למועדפים שלהם: 79מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 10 התגובות
avatar
משתמש אנונימי: מי אמר שצריך לגולש עגבניות לדעתי הפפריקה עושה את תפקידה ואין כל צורך בעגבניות !!!!
21/01/2011 19:24
avatar
LionHeart: פשוט נראה מעולה!
22/01/2011 03:05


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר