פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  הוספת מתכון
 בקשו מתכון
 חיפוש מתקדם
 ממיר מידות ומשקל
 
Bikely - כל מה שמעניין בתחום האופניים
עוגת שוקולד אוורירית עם קרם וניל בציפוי שוקולד       מאת: dylam


מספר מנות: 8
זמן הכנה: 30 דקות
זמן בישול/אפיה: 40 דקות
      קטגוריה: עוגות, מוסים וקרמים


רמת קושי: קל
סוג מנה: קינוח
סוג מטבח: חלבי
כשר: כן
עוגת שוקולד אוורירית עם קרם וניל בציפוי שוקולד
 הקדמה
מבוסס על מתכון של פסקל פרץ-רובין בשינויים קלים.
 החומרים הדרושים
6 ביצים מופרדות
אינסטנט פודינג שוקולד
אינסטנט פודינג וניל
8 כפות סוכר
¾ כוס חלב
2 כפות חלב
100 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
3 כפות ליקר קרם קסיס
30 גרם שוקולד לבן
100 גרם חמאה
 אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם 6 כפות סוכר ליצירת קצף נוקשה. מוסיפים את החלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד וממשיכים לערבל עם המקצף לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. מעבירים את התערובת לתוך תבנית קפיצית בקוטר 28 ומכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות למשך כחצי שעה. בודקים אם מוכן על ידי החדרת קיסם אל העוגה, אם יוצא יבש אז מוכן. מצננים.
מקציפים את השמנת המתוקה עם ¾ כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקבלת קצף קשה ויציב ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה. מורחים את הקרם על העוגה בשכבה נדיבה ומחזירים למקרר לחצי שעה נוספת.
בסיר קטן ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה. מוסיפים 2 כפות סוכר, 2 כפות חלב ואת ליקר הקסיס. מבשלים על נמוכה כחמש דקות לקבלת נוזל מבריק וסמיך. שופכים את נוזל השוקולד על הקרם שעל העוגה ומורחים לשכבה אחידה. מגררים מעל את השוקולד הלבן ליצירת מעין שבבי שוקולד לבנים על השוקולד החום.
מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. מגישים קר.



 מוגש מאת
dylam

בתאריך 14/05/04

1310 מתכונים נוספים

סך הכל צפיות: 88066מתחילת השבוע: 159
בחרו למועדפים שלהם: 140מי בחר למועדפים



ספר המתכונים שלי



שלחו ספר זה לחבר במייל 

גרסה להדפסה
שלח לחבר
הוספת המתכון לספר האישיהוספת המתכון למועדפים

תגובות גולשים:
הצג את כל 31 התגובות
avatar
משתמש אנונימי: למרות שקראתי את כל התגובות - עדיין לא ממש ברור לי אם את הפודינג - השוקולד - מכניסים את האבקה או שצריך להכין אותה מראש ואז להכניס לתערובת
17/10/2010 12:23
avatar
MIRSO: את האינסטנט פודינג מכניסים כאבקה, אין צורך להכין מראש.
17/10/2010 12:37


2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר