פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  תפריט אישי
  הוספת מתכון  התחבר באמצעות חשבונך ב facebook
  למאגר המתכונים שלי
  למועדפים שלי
  ספר מתכונים וירטואלי   צור חשבון
  
  facebook
 
דף ראשי | הכל | חיפוש | הנצפים ביותר | הנצפים ביותר השבוע | המדורגים ביותר
הוספת טיפ | מועדפים שלי | צפייה בתגובות
 

שם   
קטגוריה  


תגובות הגולשים לטיפים
שם הטיפתגובת הגולשים
 לקלוף שום ב 10 שניות: []
(02/04/2012 - 18:32:07)
 איך מדליקים מנגל נכון ללא חומר הבערה: []
(25/01/2011 - 10:00:32)
לוקחים קופסה מחוררת קושרים אותה בחוט מתכת של מטר שמים בה עיתון ופחמים מדליקים את העיתון ומוסבבים דויד נגד גוליית במעגלים מעל הראש 2-3 דקות עד שהפחמים מאדימים
השיטה לא מתאימה למקומות שעלולה לפרוץ שריפה הסיבה
לסכנה בזמן הסיבובים עפים גיצים
באדיבות פרשר מייקר אתר הפטנטים
http://www.pressure-maker.com/

 לקלוף שום ב 10 שניות: [מיגל]
(12/06/2009 - 14:46:23)
זה לא יאומן כמה שזה קל מצחיק עד בכי
 כיסוי לעוגה עם קרם: [ליאת]
(26/01/2009 - 16:59:15)
לא סתם כתבתי גפרורים.... קיסם שיניים הינו חד והאפשרות שיקרע את יריעת הניילון גבוהה. גפרורים הינם בעלי ראש עגול והסבירות ל"פנצ'ר" פחותה. נסו והיווכחו
 כיסוי לעוגה עם קרם: [amitsur]
(25/01/2009 - 18:44:05)
רעיון נחמד. כדאי לנסות.
 כיסוי לעוגה עם קרם: [שרונית]
(08/12/2008 - 22:29:02)
במקרה של אוכל או עוגות, עדיף במקום גפרורים לנעוץ קיסמי שיניים שחצי מהקיסם חשוף לגובה.
 מילוי קובה: [MIRSO]
(28/10/2008 - 20:57:58)
טיפ נוסף אישי שלי: להכין את בצק הקובה ולמלא בבשר ערב לפני
הבישול ולהקפיא בשכבה אחת על מגש, בבוקר מכינים את המרק וזורקים את הקובות הקפואות למרק המבעבע.
והתוצאה: הקובות אינן מתפרקות!





















 : [MIRSO]
(13/07/2008 - 12:10:13)
לפי הכמות (חצי כוס) נראה לי דווקא שמדובר במי סודה ולא באבקה למה התכוונת?
 ציפוי של שוקולד לעוגה בעזרת ניילון נצמ: [שוקו]
(16/03/2008 - 21:14:34)
נשמע מעניין - ננסה בקרוב
 טיפ לטיגון צ'יפס: [noi10006]
(10/02/2008 - 20:36:10)
בא לי צי'פס
 : [שוקו]
(30/01/2008 - 16:43:12)
 : [shuly8]
(11/01/2008 - 19:35:07)
שלוש כפות מים למחבת +3 כפות סוכר
בבישול יווצר לכם כרמל שחור .
ולהוסיף אותו לחמין בשלב הראשון .
ייצא לכם החמין , מיקצועי בצבע חום כהה.
בתאבון.
 : [CookShare]
(01/01/2008 - 23:51:16)
טיפ שימושי ביותר. תודה
2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר