פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  תפריט אישי
  הוספת מתכון  התחבר באמצעות חשבונך ב facebook
  למאגר המתכונים שלי
  למועדפים שלי
  ספר מתכונים וירטואלי   צור חשבון
  
  facebook
 
דף ראשי | הכל | חיפוש | הנצפים ביותר | הנצפים ביותר השבוע | המדורגים ביותר
הוספת טיפ | מועדפים שלי | צפייה בתגובות
 

שם   
קטגוריה  


טיפ קודם
ציפס פריך מבחוץ ונימוך מבפנים    מאת: מישאל_פומפיאנסקי
קטגוריה: בישול, טיגון, כללי
הקדמה
פוטטו ציפס מדהים ב 10 דקות קריספי מבחוץ נימוך מבפנים בצבע מרהיב
הטיפ

לוקחים תפוחי אדמה מזן דזירה (אדומים) על קליפתם ודוקרים אותם עם מזלג מכניסים את התפוחים למיקרו ל 7 דקות מוצאים וחותכים לטבעות במקביל מחממים שמן במחבת ומטגנים אותם עד הזהבה כ 3 דקות  


הערות

בתאבון

מקור: עצמי
מוגש מאתדרגו טיפ זה
מישאל_פומפיאנסקי
30/05/09 21:32
12 טיפים נוספים

ספר מתכונים אישי
לספר האישי


לחץ כאן
: 1 
ניקוד ממוצע: 0
הצבעות:
      מצוין
       טוב מאוד
      טוב
      רגיל
      רע




שלח לחבר

2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר