פורטל שיתוף המתכונים

 חיפוש מתקדם
CookShare אנגלית         ראשי    מתכונים    פורומים    מאמרים    טיפים    ספרי בישול    Lionetwork     facebook page  Hebrew Site  English Site
התחבר באמצעות חשבונך ב facebook או התחבר או צור חשבון
מתכונים חדשים  ::   הנצפים ביותר השבוע  ::   המועדפים ביותר
 
  תפריט אישי
  הוספת מתכון  התחבר באמצעות חשבונך ב facebook
  למאגר המתכונים שלי
  למועדפים שלי
  ספר מתכונים וירטואלי   צור חשבון
  
  facebook
 
דף ראשי | הכל | חיפוש | הנצפים ביותר | הנצפים ביותר השבוע | המדורגים ביותר
הוספת טיפ | מועדפים שלי | צפייה בתגובות
 

שם   
קטגוריה  


טיפ קודם
פסטו במירקם קרמי מיוחד לפסטה    מאת: מישאל_פומפיאנסקי
קטגוריה: אירוח ועיצוב
 
הקדמה
ממרח פסטו בגוון ירקרק עדין בטעמו מותאם במיוחד למאכלי פסטה
וידאו טיפ
הטיפ

העקרון הבסיסי בקבלת רוטב פסטו במרקם משחתי הוא הריסוק הידני בעלי ומכתש

החומרים הנדרשים הם 50 ג"ר צנוברים או אגוזי קשיו וכפית מלח גס  שיעזור להפיכת הבזיל למשחה ירקרקה כמו כן כ 30 עלי בזיל טרי מתחילים בריסוק הצנוברים עם המלח עד קבלת משחה מוסיפים את העלים וממשיכים לכתוש עד קבלת משחה ירקרקה אחידה מוסיפים מעט שמן תירס וממשיכים לכתוש תוך ערבול קל עד שהפסטו נהיה אוורי כמהה מוסיפים 50 ג"ר גבינת פרמזן מגוררת ומערבבים.

אין לחמם את הרוטב על האש משתמשים במעט מים חמים ממי הפסטה ומערבבים כמו כן הפסטה החמה תחמם אותו בזמן ההגשה


מקור: השף פרינה ומרסיה גאגילרדי
מוגש מאתדרגו טיפ זה
מישאל_פומפיאנסקי
16/08/09 01:42
12 טיפים נוספים

ספר מתכונים אישי
לספר האישי


לחץ כאן
: 0 
ניקוד ממוצע: 0
הצבעות:
      מצוין
       טוב מאוד
      טוב
      רגיל
      רע




שלח לחבר

2004-2016 © CookShare
מתחתנים? כנסו לחוגגים בכיף - חתונה ברשת  :: מתכונים  :: מתכון  :: Bikely - אופניים
אודותינו  :: פרסמו אצלנו  :: תנאי שימוש  :: אימיול :: משחקי רשת :: מתכונים מסעדות ואוכל :: סרטים :: משחקים  :: פורומים  :: יצירת קשר