עבור אל תוכן


תמונה

גבינת פילדלפיה בעוגות


  • אנא התחבר בכדי להגיב
אין תגובות לנושא זה

#1 דיברון

דיברון

    מתחיל/ה

  • רשומים
  • 6 הודעות

נכתב ב- 13 May 2006 - 09:42 PM

שלום לכל השפים הנכבדים ולכל האורחים באתר.
אני מתגוררת בחו"ל, וכאן הגבינה הלבנה הרווחת ביותר היא גבינת פילדלפיה (אללי). מדי פעם בכל זאת מתחשק עוגת גבינה אמיתית, אפויה, כמו בארץ. מה עושים? איך מתרגמים את גבינת הפילדלפיה המוצקה למתכוני גבינת ה- 9% ומטה? נא שימו לב שבקשתי היא למתכוני עוגות אפויות בלבד. כלומר, אם יש איזה קוד להמרה - אשמח מאד לקבלו. ואם מישהו מוכן לנדב מתכון/מתכונים לעוגות גבינת פילדלפיה אפויות - אודה מקרב לב.

בברכה, ד.:thanks: