חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת




אוזני המן דיאט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
בלי אוזני המן פורים לא יהיה פורים. לכן החלטנו לכבד אתכם בגירסה קצת יותר ידידותית. להלן אוזני המן לייט
אוזני המן דיאט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
בלי אוזני המן פורים לא יהיה פורים. לכן החלטנו לכבד אתכם בגירסה קצת יותר ידידותית. להלן אוזני המן לייט
הוראות הכנה
מרכיבים
¼ 2 כוסות קמח
½ כפית אבקת אפייה
3 כפות סוכר
כף ממתיק מלאכותי נוזלי
100 גרם מרגרינה רכה
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
למלית:
4 כפות ריבה לייט
כף סוכר
20 טיפות ממתיק מלאכותי נוזלי
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה גדולה את הקמח עם אבקת האפייה, הסוכר והממתיק המלאכותי.
2. חותכים את המרגרינה לקוביות קטנות ומוסיפים לקמח. ממשיכים לפורר את המרגרינה בתוך הקמח, בקצות האצבעות, עד שהתערובת תיראה כפירורים.
3. טורפים את הביצים עם הווניל ומוסיפים לקמח. בעזרת הכף בוחשים ואחר כך לשים בידיים עד שנוצר בצק רך וגמיש.
4. מחלקים את הבצק לשני כדורים.מאחד הכדורים מרדדים עלה בצק בעובי 3 מ"מ.
5. הכנת המלית: מערבבים את הריבה עם הסוכר והממתיק המלאכותי.
הכנת האוזניים:
1. חותכים עיגולי בצק בכוס עם שוליים חדים.
2. שמים במרכז כל עיגול חצי כפית מלית, סוגרים לצורת משולש וצובטים את מקומות החיבור כדי שלא ייפרדו בעת האפייה.
3. אופים בחום של כ- 150 מעלות, במשך כחצי שעה, עד שהאוזניים מזהיבות.
4. חוזרים על הפעולה עם כדור הבצק השני.
מגיש: יוסף ל
מקור: המתכון באדיבות אבי כחל, שף פאלאס תל אביב
שתף את המתכון