חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת




אוזני המן פריכים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
אוזני המן פריכים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה קטנה קמח תופח
200 גרם מחמאה רכה (אפשר להמיס במיקרו 3 שניות)
1 שקיק סוכר וניל
3 חלמונים
חצי כוס סוכר
קליפת לימון מגורדת מ-1 לימון
אופן ההכנה
ללוש מכל המצרכים בצק אחיד
לעטוף בניילון נצמד ולהכניס לשעה למקרר
להוציא את הבצק ולתת לו מנוחה של 15 דקות על השיש
להכין מליות למשל: ממרח תמרים עם אגוזי מלך, שוקולד נוטלה עם או בלי אגוזים, חלבה, ריבה וכדו`
לחלק הבצק ל 4 חלקים שווים, לרדד כל עלה דק , ליצור עיגולים בעזרת כוס בינונית, למלא כל עיגול ליצור צורה של אוזן, להדק היטב את השוליים
לרפד תבנית בנייר אפייה , להניח את האוזניים במרחק 2 ס"מ זה מזו , לאפות בחום של 160 מעלות עד להזהבה
לקרר לבזוק אבקת סוכר ולטרוף בהנאה
הבצק פריך מאוד וטעים מאוד
הערות:
אפשר להשתמש בקמח רגיל (2.5 כוסות) + שקיק אבקת אפייה במקום קמח תופח
מגיש: יוסף ל
מקור: ירדנה .ב.
שתף את המתכון