חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עם ירקות ברוטב טריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם ירקות ברוטב טריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' פסטה פרפקטו מסוג ספרילי טריו
1 גמבה או פלפל אדום חתוכה לרצועות
1 קישוא חתוך לרצועות דקות
1 בצל פרוס בטבעות
300 גר' פטריות שמפיניון טריות - חתוכות לרבעים
1 כף אבקת מרק עוף קנור
1 כף אבקת צלי קנור
1/2 כוס מים רותחים
1/3 כוס רוטב טיריאקי עם שומשום (ניתן של Mikee - ניתן להשיג בטיב טעם)
5 כפות שמן זית
חצי חבילה עירית קצוצה.
פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה כ - 9 דק'
2. במחבט לחמם את שמן הזית, ולטגן את הבצל עד להזהבה
להוסיף את הפטריות החתוכות ולהמשיך לטגן.
3. מוסיפים את הקישואים ואת הגמבה ומקפיצים כ- 2 דק'.
4. מוסיפים את האטריות המבושלות ואת רוטב הטריאקי.
5. את שני סוגי האבקות ממיסים במים הרותחים ומוסיפים למחבט.
6. מקפיצים כ- 3 דקות.
7. בהגשה לפזר מעט עירית קצוצה טרייה.
מגיש: yafa
מקור: עצמי
שתף את המתכון