חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת




קיש פלורנטין אישי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
קיש פלורנטין אישי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק פריך:
150 גרם חמאה
200 גרם קמח
1 כפית מלח
1 חלמון
1 כף מים קרים
למילוי:
¼ גביע שמנת חמוצה
¼ כוס חלב
1 ביצה
1/8 כוס קמח
אגוז מוסקט
מלח
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 קישואים בינוניים
50 גרם סומסום
אופן ההכנה
הבצק: מערבבים במיקסר את החמאה, הקמח והמלח עד שמתקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את החלמון ולשים ביד תוך כדי הוספת כף מים, עד שמתקבל בצק קטיפתי.
מניחים במקרר לפחות לשעה.
מרדדים לעלה ומשטחים בתוך שש תבניות אישיות. אופים חצי אפייה בחום בינוני (180).
המילוי: מגרדים את הקישואים ומטגנים אותם בחמאה. מערבבים את כל החומרים, כולל הקישואים, לקבלת בלילה אחידה. יוצקים את הבלילה על הבצק האפוי, מוסיפים מעל סומסום, ואופים עוד 15 דקות.
לאחר האפייה יש להניח לתבניות להתקרר.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון