חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת




שבלולי דבש ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
עוגיות מהמסורת שלנו ומיוחדות לחגים.טעימות מאוד וקלות להכנה.
שבלולי דבש ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
עוגיות מהמסורת שלנו ומיוחדות לחגים.טעימות מאוד וקלות להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
3-חלמונים
2-ביצים שלמות{1-להברשה}
1-כוס שמן
קורט-ציפורן טחון{לא חובה}
1/2-כפית קינמון
3/4-כוס סוכר
2-כפיות אבקת קקאו
6-כפות דבש
1-שקית א.אפיה
3-כוסות קמח{יתכן שיהיה צורך בעוד חצי כוס}
100-גרם אגוזי מלח קצוצים
אופן ההכנה
לטרוף 3 חלמונים וביצה 1 עם הסוכר ולהוסיף דבש ושמן..לערבב היטב.
להוסיף קקאו,ציפורן,קינמון,א.אפיה וחצי מכמות הקמח ולהתחיל ללוש..להוסיף אגוזים ואת יתרת הקמח בהדרגה..להמשיך ללוש עד שמתקבל בצק אחיד ונעים, למגע.
לחלק את הבצק ל-20 חלקים ומכל חלק ליצור נקניק בקוטר של 1 ס"מ,לגלגל בצורת שבלול ולהניח על מגש מרופד בנייר אפיה,להבריש בביצה טרופה ולפזר מעל מעט סוכר.
לאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות 12.עד 15. דקות.
לאחסן בכלי סגור.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון