חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסובוקו בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל פשוט נהדר!!!
אוסובוקו בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל פשוט נהדר!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
4 פרוסות אוסובוקו בקר עבות
2 כפות קמח
½ כוס שמן זית לטיגון
6-8 שיני שום קלופות
1 בצל בינוני מרוסק
½ קופסה עגבניות מרוסקות מקופסה
1 כוס יין אדום
1 כוס מים
1 כוס ציר בקר
3-4 עלה דפנה
מלח גס לתיבול
פלפל שחור גרוס לתיבול
1 כף גרגירי כוסברה מעט שבורים
1 גזר מרוסק
1 שורש פטרוזיליה מרוסק
חופן נענע טרייה קצוצה
קורט טימין יבש
אופן ההכנה
אופן הכנה:
מייבשים היטב את פרוסות האוסובוקו ומקמחים מעט משני הצדדים. במחבת עם שמן זית חם סוגרים היטב את הפרוסות. מוסיפים את הגזר, הבצל ושורש הפטרוזילה. מתבלים בטימין יבש, מספר עלי דפנה, מעט פלפל שחור גרוס ושיני שום. יוצקים את היין והמים, מוסיפים את העגבניות, מכסים ומבשלים לפחות 1.5 שעה על אש בינונית. לאורך הבישול יוצקים את ציר הבקר לסירוגין. לאחר שעה וחצי מוסיפים גרגירי כוסברה, נענע, פלפל שחור גרוס ומלח גס. ממשיכים לבשל עוד מספר דקות ומגישים בליווי אורז לבן מבושל.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון