חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות עם ירקות("פסטה פרימוורה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה מלאה בירקות, להשקיט את יסורי המצפון brמכל הפחמימות
אטריות עם ירקות("פסטה פרימוורה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה מלאה בירקות, להשקיט את יסורי המצפון brמכל הפחמימות
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת ספגטי
1 גזר
1 קישוא
2-3 פרחי כרובית
עגבניה בשלה, גדולה וקלופה
50 גרם חמאה + כפית שמן
מלח, פלפל שחור גרוס
כוס יין לבן יבש
1 שמנת מתוקה
אגוז מוסקט
50 גרם אפונה קפואה
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
מכינים את הפסטה לפי ההוראות.
חותכים את הגזר והקישוא לקוביות קטנות.
מפרקים את פרחי הכרובית לפרחים קטנים.
חוצים את העגבניה לרוחבה, סוחטים את המיץ ואת הגרעינים זורקים.
את בשר העגבניה חותכים לקוביות ושומרים בצד.
במחבת גדולה ממיסים את החמאה בתוספת כפית שמן.
מטגנים בעדינות את הגזר, הקישוא והכרובית.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את היין הלבן, מרתיחים ומצמצמים את הנוזל לכחצי.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מסיפים אגוז מוסקט, וכשהרוטב מתחיל להסמיך, מוסיפים את האפונה, קוביות העגבניה ואת הבצל הירוק.
מביאים לסמיכות הרצויה, מערבבים עם הפסטה, ומגישים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון