חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בייגלס שוקולד-קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייגלס שוקולד-קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
25 גרם חמאה
50 גרם שוקולד מריר
כוס וחצי חלב
½ כוס מים
3 כפות סוכר
1 ביצה
1 כף קקאו
1 כפית קינמון
1 כוס קמח מלא
¾2 כוסות קמח לבן
1 כף שמרים יבשים
לציפוי:
1 ביצה, טרופה
1/3 כוס סוכר
1 כף קינמון
אופן ההכנה
1. בקערית ממיסים את החמאה והשוקולד (על אדים, או בחימום זהיר במיקרוגל). בקערה גדולה מערבבים את תערובת השוקולד והחמאה עם החלב, המים, הסוכר, הביצה, הקקאו, הקינמון, שני סוגי הקמח והשמרים, עד ליצירת בצק גמיש. לשים באופן נמרץ במשך כ-7 דקות. מכסים במגבת ומתפיחים כשעתיים.
2. מועכים את הבצק כדי להוציא ממנו את האוויר, ומחלקים ל-10 חתיכות שוות. מעצבים את הבצק לצורת בייגלס, כמו במתכון הבסיסי, ומניחים בצד כרבע שעה.
3. בסיר רחב מחממים כ-4 ליטרים מים לרתיחה מתונה. מבשלים את טבעות הבצק במים הרותחים (שתיים-שלוש טבעות בכל פעם), עד שהבייגלס תופחים (כדקה מכל צד). מוציאים בכף מחוררת ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
4. מערבבים את הסוכר והקינמון לציפוי ומניחים בצלחת שטוחה. מושחים את הבייגלס המבושלים בביצה טרופה, ומצפים בתערובת הסוכר והקינמון.
5. אופים בחום של 250 מעלות, עד שהבייגלס שחומים יפה (17-20 דקות).
מגיש: יוסף ל
מקור: דורעם גונט
שתף את המתכון