חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביסקויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביסקויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר` חמאה בטמפ` החדר
250 גר` סוכר
375 גר` קמח
100 גר` אגוזי לוז טחונים
1 כפית סוכר וניל
אופן ההכנה
לתוך מערבל מזון שמים חמאה, סוכר ומקציפים עד לתפיחה והבהרה.
מוסיפים סוכר וניל וממשיכים בהקצפה. מכיוון שההקצפה ממושכת יש
לתת למעבד המזון לנוח מעט. כשהקרם חמאה תפוח מוסיף אגוזים, קמח
ומס` גרגירי מלח וממשיך לערבב את הכל ביחד עד לאחידות.
בעזרת כף הופכים את התערובת וממשיכים לעוד ערבוב קל. את התערובת
מעבירים לתוך שק זילוף.לתוך תבנית אפיה עם נייר אפיה יוצרים
עוגיות באמצעות המזלף ואופים בתנור בחום של 175 מעלות עד להזהבה ומגישים.
מגיש: mellow
מקור: טעמים
שתף את המתכון