חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש נקניקיות פטריות ותפ"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ביתי, קל להכנה, מהיר, מזין וטעים
גולש נקניקיות פטריות ותפ"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ביתי, קל להכנה, מהיר, מזין וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג תפוחי אדמה (חתוכים לפיסות בגודל 1X1 ס"מ)
3 בצלים בינוניים (קצוצים דק)
סלסלת פטריות שמפיניון (חתוכים לרבעים)
4 פטריות פורטובלו (חתוכים לפיסות בגודל 1X1 ס"מ)
7-8 נקניקיות או 2 קבנוס (חתוכים לטבעות בעובי 0.5 ס"מ)
1 כוס מים (שיכסה כמעט את כל התכולה)
מלח ופלפל שחור על פי הטעם
כף פפריקה מתוקה
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
קולפים בצלים וקוצצים דק,
קולפים תפוחי אדמה וחותכים לריבועים בגודל 1X1 ס"מ.
חותכים את הפטריות שמפניון לרבעים,
חותכים את פטריות הפורטובלו לריבועים בגודל 1X1 ס"מ
חותכים את הנקניקיות/ קבנוס לטבעות בגודל 0.5 ס"מ
משחימים את הבצל בשמן שבסיר עד הזהבה.
מוסיפים לסיר עם הבצל המטוגן את נתחי הנקניקיות וממשיכים לטגן תוך ערבוב כשתי דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים יחד תוך כדי בחישה במשך כ- 2 עד 3 דקות נוספות.
מכניסים לסיר את קוביות תפוחי האדמה, מבשלים יחד הכל במשך כ- 2 דקות נוספות
מפזרים פפריקה פלפל שחור ומלח לפי הצורך ויוצקים מים עד שלושת רבעי מגובה תפוחי -האדמה.
מבשלים על אש קטנה עד לריכוך תפוחי האדמה (במשך כ -20 דקות.)
משפרים טעמים ע"י הוספת מלח ופלפל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון