חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דניס צלוי בגריל ברוטב יוגורט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דניס צלוי בגריל ברוטב יוגורט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
דגי דניס – 250 גרם כל אחד
8 ענפי טימין
6 שיני שום פרוסות
2 לימונים פרוסים
שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
החומרים לרוטב:
3 גביעי שלי יוגורט
חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל צי’לי קצוץ
2 לימונים כבושים קצוצים גס
אופן ההכנה
1. משמנים תבנית אפייה בשמן זית.
2. ממליחים ומפלפלים את הדגים מבפנים ומבחוץ.
חורצים את הדגים ומסדרים בתוך החריצים ובבטן הדג את ענפי הטימין, השום ופרוסות הלימון.
3. מורחים היטב את הדגים בשמן זית.
4. מחממים תנור ל-200 מעלות וצולים את הדגים כ-13 דקות, עד שבשר הדג הופך לבן ועורו זהוב. אפשר להפוך את הדג אחרי 10 דקות ולהמשיך בצלייה.
5. בזמן צליית הדגים מכינים את הרוטב: מערבבים את היוגורט עם השום הקצוץ, הצי’לי, הפטרוזיליה והלימון הכבוש. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הדגים.
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון