חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף בחומוס ופול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף בחומוס ופול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף חתוך לקוביות
1 קופסת שימורי חומוס
1 קופסת שימורי פול מצרי
1 קופסא עגבניות מרוסקות (250 גרם)
½ בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
9-10 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
מיץ מחצי לימון
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משרים את חזה העוף עם השום, הבצל, הפטרוזיליה ומיץ הלימון למשך כחצי שעה לפחות. מחממים מעט שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים את חזה העוף (עם נוזלי המשרה) וסוגרים מכל הכיוונים. מוסיפים את הפול (מסונן) ואת החומוס (מסונן) ומטגנים/מבשלים ביחד כשתי דקות תוך ערבוב. מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממשיכים לבשל כשבע עד עשר דקות. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון