חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט ריקוטה בציפוי פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט נטול קלתית מפתיע בטעמו. brאפשר להגיש אותו כארוחה קלה עם סלט ירקות
טארט ריקוטה בציפוי פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט נטול קלתית מפתיע בטעמו. brאפשר להגיש אותו כארוחה קלה עם סלט ירקות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף חמאה
1 כף שמן זית
2 בצלים גדולים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
חופן עלי פטרוזיליה קצוצות
2 ביצים
2 חלבונים
400 גרם גבינת ריקוטה
מלח
½ כפית אגוז מוסקט מגורר
½ כוס פירורי לחם
3/4 כוס פסטו
אופן ההכנה
מחממים במחבת כבדה את החמאה והשמן, מוסיפים את הבצל, השום והפטרוזיליה, מכסים, ומטגנים על אש נמוכה כ-20 דקות, עד שהבצל הופך להיות רך מאד. מסירים מהאש.
במעבד מזון שמים את הביצים והחלבונים, וטורפים לתערובת קלילה וקצפית. מוסיפים את הריקוטה ומעבדים דקה נוספת, עד שהגבינה נבלעת בתערובת. מתבלים במלח ובאגוז מוסקט.
מחממים תנור לחום בינוני, משמנים בחמאה תבנית עגולה (24), שוטחים ומהדקים בתחתית את פירורי הלחם.
בוחשים את הבצל המטוגן לתערובת הריקוטה, טועמים ומתבלים שוב במלח ובאגוז מוסקט. יוצקים את התערובת על שכבת פירורי הלחם, אופים כ-15 דקות עד שהטארט מוצק.
מוציאים מהתנור, מורחים עליו את הפסטו, ואופים כ-10 דקות נוספות.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: בת' אילון
שתף את המתכון