חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טראפלס" תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"טראפלס" תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות תמרים רכים, ללא חרצנים קצוצים דק
½ כוס פקאן, קצוצים דק
½1 כוסות פצפוצי אורז
½ כפית קינמון טחון
½ כוס פתיתי קוקוס (או שקדים טחונים, או זרעי שומשום)
קערה גדולה
צלחת
אופן ההכנה
1. שמים את התמרים, האגוזים, פצפוצי האורז והקינמון בקערה. לשים את החומרים בידיים לתערובת מוצקה.
2. צובטים כמות קטנה מן התערובת ויוצרים כדורים קטנים בגודל אגוזי מלך.
3. מפזרים את פתיתי הקוקוס (או את השקדים הטחונים, או את השומשום) על הצלחת ומגלגלים בהם כל כדור עד שהוא מצופה באופן אחיד.
4. להגשה נאה, מחלקם את הכדורים לשלושה חלקים ומצפים כל שליש בציפוי שונה.
מגיש: יוסף ל
מקור: מתכון של ורדית קוהן וגלית האן מתוך הספר מתוק ובריא
שתף את המתכון