חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טרין" אשכוליות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגישים את ה"טרין"(מקפא) כמנת פתיחה , או כמרענן חך בין המנות . brלהגשה מרשימה במיוחד מכינים מנות אישיות בגביעים שקופים , brמקררים ומעטרים בגבעול נענע . br
"טרין" אשכוליות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגישים את ה"טרין"(מקפא) כמנת פתיחה , או כמרענן חך בין המנות . brלהגשה מרשימה במיוחד מכינים מנות אישיות בגביעים שקופים , brמקררים ומעטרים בגבעול נענע . br
הוראות הכנה
מרכיבים
פלחים מופשטים מהקרומים השקופים של 4 אשכוליות ורודות גדולות
כוס מיץ אשכוליות
כף ג'לטין או כף אגר-אגר
פלפל אדום בינוני חתוך לריבועים קטנים
כף עלי ריחן חתוכים לרצועות דקיקות
כפית עלי נענע חתוכים לרצועות דקיקות
כפית זנגביל טרי מגורר
אופן ההכנה
שמים 3 – כפות מיץ אשכוליות בקערית קטנה , וזורים עליו את הג'לטין . יוצקים את המיץ הנותר לסיר קטן , ומביאים לרתיחה . מנמיכים את הלהבה , ומבשלים במשך 2 - 3 דקות . מסירים מהאש , ובוחשים פנימה את הג'לטין . מערבבים עד שימס . ( אם משתמשים באגר- אגר מוסיפים אותו למיץ בתחילת הבישול . )
מצננים לטמפרטורת החדר .
שמים את כל שאר החומרים בקערה , יוצקים עליהם את תערובת הג'לטין ומערבבים . מעבירים את התערובת לתבנית "טרין" שמכילה 600 מ"ל . מקררים במשך 4 שעות לפחות , עד שהתערובת נקרשת .
לפני ההגשה טובלים את התבנית במים חמים למשך 20 – שניות , והופכים את ה"טרין" על מגש . פורסים ל 8 פרוסות ומגישים .
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון