חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוח בקר ברוטב חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוח בקר ברוטב חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 י"ח מוח בקר
2 פלפלים אדומים יבשים חריפים
2 לימונים כבושים קטנים- חתוכים
כוסברה טריה בנדיבות (חצי צרור)
חצי ראש שום קלוף וקצוץ
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית גדושה פפריקה אדומה טחונה מעורבבת עם חצי כוס שמן רגיל
חצי כוס מים
אופן ההכנה
להרתיח את המוח ולבשל עוד 10 דקות לאחר הרתיחה. לזרוק את המים!
בעודו חם- לנקות אותו מכל שאריות לא רצויות- ורידים.. מה שיש שם בתוך החריצים
לפרוס אותו לחתיכות יפות להגשה.
בסיר בישול לשים את הכוסברה, שום, פלפלים חריפים,פלפל שחור,מלח, לימון כבוש ולסדר את חתיכות המוח הפרוסות מעל. להוסיף חצי כוס מים ולהרתיח, לאחר הרתיחה לשפוך את השמן עם הפפריקה על כל הפרוסות ולהמשיך לבשל כ-20 דקות עד חצי שעה. בדקות האחרונות להרים את המכסה שהמים יתאדו והשמן יעשה את עבודת "המראה הדיבשי.."
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון