חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בשר עם ירקות וחוויאג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בשר עם ירקות וחוויאג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' אסאדו, פרוסה עבה של אוסובוקו, 200 גר' עצמות חוליה, או מגשית נתחים למרק וחמין
2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה או 3 גזרים חתוכים לרבעים
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
1 בצל גדול חתוך לשמיניות
6 שיני שום פרוסות דק
1.5 כפית חוויאג' למרק
קורט פלפל שחור
1.5 כפיות מלח
3 ליטר מים
אופן ההכנה
1. חותכים את הבשר לקוביות גדולות 3X3 ס"מ.
2. מניחים בסיר את כל נתחי הבשר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
3. מסירים את הקצף ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה/בינונית עם מכסה.
4. מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה שעה נוספת.
5. ניתן לעטר בכוסברה טרייה.
מגיש: יוסף ל
מקור: מתכון של השף אבי שטייניץ
שתף את המתכון