חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק סלמון בשמנת ותפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון, שהוא סלמון ולא צריך לפרט. brושילוב הטעמים המיוחד של השמנת, היין הלבן עם התפוזים, brשעושים את המנה הזאת למעניינת ביותר.
סטייק סלמון בשמנת ותפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון, שהוא סלמון ולא צריך לפרט. brושילוב הטעמים המיוחד של השמנת, היין הלבן עם התפוזים, brשעושים את המנה הזאת למעניינת ביותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 נתחי סלמון במשקל 250 גרם כל אחד
2 כוסות שמנת מתוקה
2 כוסות מיץ תפוזים טרי
1 כף רוטב סויה
½ כוס יין לבן יבש
אגוז מוסקט
פלפל אנגלי
שום
קורנית
רוזמרין
פטריות שמפיניון קטנות, שלמות
אופן ההכנה
משרים את הדגים למשך הלילה במיץ התפוזים עם השום, התבלינים ומעט מעשבי התיבול.
מסדרים את הסלמונים על תבנית אפייה, מוסיפים למשרה את השמנת המתוקה, מערבבים ויוצקים מעל הדגים.
אופים בחום בינוני-נמוך (160) למשך כ-40 דקות.
מגישים חם ומקשטים בפטריות, פלחי תפוז ומעט עשבי תיבול טריים.
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון