חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה על קלתית חלבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלמעלה הטעם של הקפה והחמאה brבאמצע הגבינה, אינסטנט פודינג הוניל והשוקולד הלבן brוהבסיס לכל זה היא קלתית של חלבה, עוגיות טחונות, אגוזים וסירופ מייפל. brמי יכול לעמוד מול זה?
עוגת גבינה על קלתית חלבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלמעלה הטעם של הקפה והחמאה brבאמצע הגבינה, אינסטנט פודינג הוניל והשוקולד הלבן brוהבסיס לכל זה היא קלתית של חלבה, עוגיות טחונות, אגוזים וסירופ מייפל. brמי יכול לעמוד מול זה?
הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
100 גרם עוגיות טחונות גס
100 גרם חלבה מפוררת
100 גרם אגוזי מלך טחונים גס
100 גרם חמאה מומסת
½ או 1/3 כוס סירופ מייפל
למלית:
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
500 גרם גבינה לבנה
100 גרם שוקולד לבן מומס
לציפוי:
4 כפות סוכר
50 גרם חמאה
2 כפיות נס קפה (לא מגורען)
2 כפות שמנת
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבסיס לתערובת אחידה, ומהדקים לתחתית של תבנית עגולה
(26).
מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב לקציפה אחידה.
מוסיפים את הגבינה והשוקולד המומס ומקציפים דקה נוספת.
יוצקים לתבנית ומקררים כשעה.
מניחים את כל מרכיבי הציפוי בסיר, וממיסים תוך כדי בחישה למרקם אחיד.
מצננים מעט ומורחים מעל מלית הגבינה.
מקררים למשך הלילה.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור: שולמית דמארי
שתף את המתכון