חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה קרה ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה קרה ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 גבינה 5% (250 גרם)
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 פודינג וניל ללא סוכר (חברת מרמולייט)
1 כוס חלב רותח
1 שקית ג'לטין
100 גרם אוכמניות קפואות
75 גרם חמאה חתוכה לקוביות
6 חטיפי אנרג'י דבש ללא סוכר
8 אגוזי פקאן (או אגוזי מלך)
פטל לקישוט
אופן ההכנה
שוברים את חטיפי הדבש ומכניסים למעבד מזון. מוסיפים את האגוזים והחמאה ומעבדים למחית אחידה. מעבירים את המחית לתבנית קוטר 26 ומשטחים לבסיס. מכניסים למקרר להתייצבות.
ממיסים את הג'לטין בחלב הרותח. מקציפים את השמנת עם הפודינג לקצף אחיד ומכניסים בינתיים למקרר. אחרי שהג'לטין נמס לחלוטין בחלב מוסיפים את הגבינה ומערבבים לתערובת אחידה. מקפלים פנימה את השמנת המוקצפת מהמקרר לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לתערובת את האוכמניות ומערבבים. יוצקים את התערובת על הבסיס ומסדרים מעל את הפטל לקישוט. מכניסים למקרר להתייצב למשך הלילה.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון