הוראות הכנה
מרכיבים
לחלק א:
- 5 ביצים
- 5 כפות סוכר
- 5 כפות קמח
- 1/2 שקית אבקת אפיה
- 1/4 כוס שמן
לחלק ב:
- 3 גביעי גבינה 5 או 9 אחוז
- 3 כפות אבקת סוכר
- 1 פודינג וניל
לחלק ג:
- 1 קצפת צמחית
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית אבקת נס קפה
ניתן מעל העוגה להוסיף תפזורת של עוגיות מרוסקות....
אופן ההכנה
חלק א:
- מפרידים את הביצים לחלבונים ולחלמונים.
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף אחיד.
- את הקמח מערבבים עם אבקת האפייה.
- לחלמונים מוסיפים את השמן.
- בהדרגה מוסיפים את שאר החומרים לקצף עד לתערובת אחידה וחלקה ואופים בחום של 170-180 מעלות במשך כ-1/4 שעה, ומצננים את העוגה.
חלק ב:
- מקציפים את כל החומרים ביחד ומורחים על העוגה כשהיא קרה. (על חלק א)
חלק ג:
- מקציפים את כל החומרים ביחד ומורחים על העוגה בצורה אחידה (על חלק ב)
מעל הכל ניתן לפזר עוגיות ישנות מרוסקות טוב או מעט אבקת נס קפה.
הרבה אופטימיות!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון