חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד עשירה לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשמה כן היא - עוגת שוקולד עשירה - brתרתי משמע
עוגת שוקולד עשירה לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשמה כן היא - עוגת שוקולד עשירה - brתרתי משמע
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמנת לקצפת
150 גרם חמאה
400 גרם שוקולד מריר
100 גרם שקדים טחונים
6 ביצים
2/3 כוס סוכר
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
משמנים תבנית עגולה (26).
ממיסים את החמאה ביחד עם השמנת, עד שהתערובת רותחת.
מסירים מהלהבה, מוסיפים את השוקולד ובוחשים עד שימס כולו.
מוסיפים את השקדים ומערבבים.
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר.
מקציפים את החלמונים עם כמות הסוכר הנותרת, עד שמתקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים ומערבבים היטב.
מקפלים את הקצף עם תערובת השוקולד, יוצקים לתבנית ואופים כ-35 דקות בחום בינוני.
לכשהעוגה מוכנה, יש להשאיר אותה להתקרר בתנור.
ניתן לקשט עם אבקת סוכר מעל, או כיד הדמיון.
מגיש: kalla
מקור: גורמה
שתף את המתכון