חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי פיטריות ובצל נוסח פרובאנס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי פיטריות ובצל נוסח פרובאנס brהריח הריח שלא נדבר על הטעם br
פאי פיטריות ובצל נוסח פרובאנס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי פיטריות ובצל נוסח פרובאנס brהריח הריח שלא נדבר על הטעם br
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
לבצק:
1.5 כוסות של קמח לבן(
150 גרם חמאה רכה או מרגרינת מחמאה
1/2 כפית מלח
1 ביצה
למלית:
2 בצלים חתוכים לקוביות
250 ג"ר פטריות טריות חתוכות פונטבלו
250 ג"ר פיטריות טריות חתוכות שמפיניון
כף גדושה של אבקת מרק פיטריות
¼ כוס מים רותחים
2 שמנת חמוצה
100 גרם גבינה צהובה מגורדת טל העמק
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
100 גרם גבינת קשקבל
אפשר להוסיף גם גבינות קשות אחרות.
4 ביצים
2 כפיות פלפל שחור גרוס עבה
עשבי תיבול טריים: כמות נדיבה של בזיל, וטימין,
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
לבצק
1. בקערהאו במערבל מזון מכניסים את חומרי
הבצק ,מפעילים את מעבד המזון עד לקבלת בצק פרורי
משהו מהדקים לכדור בתוך ניילון נצמד ומכניסים
למקרר לשעה
2. מוציאים מהמקרר מרדדים אוטו לגובה 0.5 ס"מ
ומניחים על תבנית מקומחת עגולה או קפיצית
משטחים היטב עם האצבעות כולל דפנות עד לגובה
השוליים העליונות של הדופן דוקרים את הבצק
עם מזלג , מניחים נייר אפיה ומפזרים מעליו
גרגירי חומוס,שעועית לבנה כדי למנוע מהבצק
לתפוח.
אופים את הבסיס בחום של 180 מעלות כעשרים דקות
עד לצבע זהוב חום. מוציאים מסירים את נייר
האפיה והחומוס/שעועית לבנה
אופן הכנה למלית
3. בינתיים מכינים את המלית. מטגנים את הבצלים
והפטריות עד שהבצל מזהיב.
4. מערבבים את אבקת המרק עם המים הרותחים, ומוסיפים
למחבת. מסמיכים על אש נמוכה. מורידים מהאש
ומניחים בצד להתקרר.
5. מערבבים בקערה גדולה את השמנת החמוצה, הגבינות,
הביצים והתבלינים.
6. מוסיפים את הגבינות לתבשיל, מערבבים, ושופכים על
בסיס הפאי שיתקרר.
7. מכניסים לתנור ל- 40 דקות בחום של 180 מעלות במצב
טורבו.
מגישים חם או קר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון