חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות במילוי טופו מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brטעמתי באירוע - היה מדהים! המיוחדות בכך שאינו חלבי ומתאים לכל. br brאחרי חיפושים רבים - קיבלתי את המתכון ישר מהמקור
פטריות במילוי טופו מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brטעמתי באירוע - היה מדהים! המיוחדות בכך שאינו חלבי ומתאים לכל. br brאחרי חיפושים רבים - קיבלתי את המתכון ישר מהמקור
הוראות הכנה
מרכיבים
12-15 פטריות שמפיניון טריות, לבנות בקוטר 4 ס"מ
10 כפיות "גבינת שמנת" מטופו
3 פרוסות סלמון מעושן
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
משחריים את רגלי הפטריות בסיבוב קל להיווצרות שקע למילוי
טוחנים את הסלמון והטופו במעבד מזון
מתבלים במלח ופלפל וממלאים כל פטריה בתערובת
מסדרים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות כ-5 דקות
מגיש: שרון שני
מקור: קייטרינג טעם וצבע
שתף את המתכון