חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"קדרת בשר גלילית" בניחוח דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה גלילית מדהימה טעים טעים טעים
"קדרת בשר גלילית" בניחוח דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרה גלילית מדהימה טעים טעים טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר זנב טרי + עצם
1/2 ק"ג אוסובוקו
1/2 ק"ג דבש פרחי בר
4 גזרים, פרוסים
4 בטטות, פרוסות
4 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות גדולות
מספר עלי כרוב (לריפוד הסיר)
5-6 כפות שמן
5 בצלים קטנים שלמים
4 ראשי שום
8 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
עלי דפנה, מלח, פלפל שחור גרוס
1/2 1 כוסות שזיפים מיובשים
1 כוס אפונה ירוקה טרייה
1 בקבוק יין אדום
כלים:
קדרת חרס בינונית או קדרת סיר בישול איטי
אופן ההכנה
הכנה:
1. במחבת מחממים שמן ומטגנים את הבצלים השלמים עד להזהבה.
2. מוסיפים את נתחי הבשר לטיגון קל (3 דקות) ומורידים מהאש.
3. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
4. מרפדים את תחתית הקדרה בעלי כרוב ומניחים בשכבות נתחי בשר, גזר, קוביות
תפוחי אדמה פרוסות בטטות ,אפונה ושזיפים עד למילוי הקדרה. מפזרים
בנדיבות את הדבש ואת התבלינים ויוצקים מעליהם את כל בקבוק היין. מכסים
אופים בתנור כארבע שעות. אפשר לבשל גם על מדורה או על גחלי המנגל
(ניתן לבשל בסיר בישול איטי ללילה)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון