חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קיני איטריות קדאיף במילוי קרם גבינה מתובל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיני איטריות קדאיף במילוי מלוח או מתוק על בסיס גבינות, אפשר בתוספת ירקות
קיני איטריות קדאיף במילוי קרם גבינה מתובל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיני איטריות קדאיף במילוי מלוח או מתוק על בסיס גבינות, אפשר בתוספת ירקות
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג איטריות קדאיף
1/2 חבילת חמאה
4 גביעי אשל 4% שומן
למילוי מלוח
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל שחור
50 ג"ר מטיאס או סלומון מעושן קצוץ
כפית שמיר קצוץ
כף עירית קצוצה
למילוי מתוק
2 כפיות אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
1 כף ליקר תפוזים
1 חב' שוקולד מריר מגורד על פומפיה
10 גביעי אלומיניום אישיים בצורה הרצוייה
1 חיתול או גופית טריקו לבנה פשוטה
אופן ההכנה
לקיני הקדאיף
1. בכלי מאווררים את איטריות הקדאיף
2. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים בידיים בעדינות
3. בכל כלי אישי מסדרים את שערות הקדאיף על כל דפנותיו תוך לחיצה עדינה
לגיבוש עד לקבלת שכבה דקה המצפה את הדפנות (למתוק לפזר מעט סוכר חום)
4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות עד השחמה
להכנת קרם גבינה
1.בסיר עמוק ורחב מניחים את 4 גביעי האשל כפי שהם עם הפלסטיק והכיסוי
ממלאים את במים עד 3/4 גובה של מיכלי האשל מביאים לרתיחה ומבשלים
כ 5 דקות .
2.פותחים את הגביעים (זהירות חם)מניחים חיתול בתוך מסננת ומעבירים את
האשל לתוך החיתול לסינון סוגרים את החיתול תוך סיבוב עד הידוק עדין
וקושרים מעל הכיור להורדת נוזלים לשעתיים
3.לפתוח את החיתול והנה קרם הגבינה מוכן
4.מערבבים את קרם הגבינה עם הרכיבים למלוח או מתוק ומכניסים ל 30 דקות
לגבוש מחדש במקרר
5.לוקחים מזלף או שקית נילון לכריכים ומזלפים את קרם הגבינה לקיני הפילו
6.מקשטים עם מעט עלי נענע או עירית למלוח ולמתוק עם חלק השוקולד המגורד
עלי נענע ואפילו מעט פירות יער כמו דובדבנים , דומדמניות, פטל או מגירים
מעל מעט דבש
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון