חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם דיפלומט - הנס ברטלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם דיפלומט - מתכון בסיסי brבקונדיטוריה השווייצרית קרם דיפלומט הוא קינוח העומד בזכות עצמו brומוגש בגביעים אישיים עם קוביות אינגליש קייק שרויות בקוניאק או חתיכות פרי brמושרות באלכוהול. למעשה זו קצפת מועשרת בקרם פטיסייר ולכן מירקם הקרם הזה br"מוסי" יותר, היחס הקלאסי הוא 3:1, לטובת הקצפת. brאם רוצים לשנות את היחס (לטובת הפטיסייר), למשל כדי למלא טארט פירות, br צריך להוריד בכמות הקורנפלור (כרבע מהכמות) בפטיסייר כדי שהקרם לא brיהיה כבד מידי. br
קרם דיפלומט - הנס ברטלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם דיפלומט - מתכון בסיסי brבקונדיטוריה השווייצרית קרם דיפלומט הוא קינוח העומד בזכות עצמו brומוגש בגביעים אישיים עם קוביות אינגליש קייק שרויות בקוניאק או חתיכות פרי brמושרות באלכוהול. למעשה זו קצפת מועשרת בקרם פטיסייר ולכן מירקם הקרם הזה br"מוסי" יותר, היחס הקלאסי הוא 3:1, לטובת הקצפת. brאם רוצים לשנות את היחס (לטובת הפטיסייר), למשל כדי למלא טארט פירות, br צריך להוריד בכמות הקורנפלור (כרבע מהכמות) בפטיסייר כדי שהקרם לא brיהיה כבד מידי. br
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם קרם פטיסייר (ראה מתכון לעיל):
750 מ"ל שמנת מתוקה מוקצפת עם 100 גרם סוכר
10 גרם ג‘לטין
אופן ההכנה
1. מערבלים את הפטיסייר במיקסר לקבלת מירקם חלק. אם הקרם היה במקרר
מוציאים כשעתיים קודם, ואם אין זמן מערבבים מעל להבה מינימלית עד
לריכוך או 10 שניות במיקרוגל.
2. אם רוצים להוסיף טעמים לקרם (ראו הערות) - זה הזמן.
3. בקערית מערבבים ג‘לטין מומס עם מעט קצפת (כ-3 כפות), מערבבים ומוסיפים
לתערובת הפטיסייר. מערבלים היטב.
4. בעדינות מקפלים את השמנת המוקצפת לתערובת הפטיסייר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון