חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת בצל, כמה מופרך שנשמע - ככה טוב.זה טוב על כפית "סטרייט" ללא כלום, אבל לצד קציצות בשר או ירקות בתיבול קרם פרש, סטייקים, מאפי תפוחי אדמה, כבד עוף כבד אווז, גם סתם על לחם, ועל הירכיים שלי.... brנשמר בקערית במקרר עם ניילון נצמד, גם לתקופה ארוכה. brממולץ לחמם מעט לפני ההגשה (במיקרו). brבקיצור, טוב שיש במקרר.
ריבת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת בצל, כמה מופרך שנשמע - ככה טוב.זה טוב על כפית "סטרייט" ללא כלום, אבל לצד קציצות בשר או ירקות בתיבול קרם פרש, סטייקים, מאפי תפוחי אדמה, כבד עוף כבד אווז, גם סתם על לחם, ועל הירכיים שלי.... brנשמר בקערית במקרר עם ניילון נצמד, גם לתקופה ארוכה. brממולץ לחמם מעט לפני ההגשה (במיקרו). brבקיצור, טוב שיש במקרר.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם בצל קלוף.
כוס מלאה סוכר לבן (200 גר').
2 פלפלי שאטה מפוררים, או 2 כפיות פלפל קאין.
חצי כפית פלפל שחור גרוס.
חצי כוס יין אדום חצי יבש, יבש או קינוח.
1 כף חומץ בלסמי.
מעט מלח גס.
אופן ההכנה
קוצצים את הבצלים דק ומכניסים לסיר המיועד לבישול - שדפנותיו הפנימיות אינן פגומות או רעילות (כך במקור!), יחד עם יתר המרכיבים.
מבשלים על אש קטנה/בינונית לאורך שעתיים, לערבב כל 20 דקות, ולוודא שלא נשרף.
ריבת הבצל תהיה לבסוף מושחמת ומעט רכה.
מגיש: גן-עדן
מקור: חנן אברהם - יואל
שתף את המתכון