חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

גולש הונגרי אורגינלי (מדהים)
גולש הונגרי אוטנתי אגב הגולש הוא ללא תפוא"ד brמי שמת על תפוא"ד יכול להוסיף 30 דקות לפני גמר הבישול br(אני אישית אהבתי את הגולש ללא תפוא"ד)
הוראות
מרכיבים
  1. מרכיבים:
  2. 2 ק"ג בשר בקר נתח כתף מס 5 ניתן קפוא לא מוכשר ל כ- 4-5 מנות(
  3. 2 בצלים בינוניים,
  4. 4-8שיני שום לפי העדפה,
  5. 1/3 כוס שמן תירס,
  6. 1/2 פלפל ירוקבהיר
  7. 2 כפות פפריקה מתוקה .
  8. 1 כפית פלפל שחור גרוס.
  9. 1 כפית קימל טחון,
  10. 1 כפית שטוחה מרק עוף בתוך המים,
  11. 3/4 כפית מלח בישול גס או שלחני
  12. 2 עלי דפנה.
אופן ההכנה
  1. הוראות הכנה:
  2. 1.באם קפוא מפשירים את הבשר לאט בתוך המקרר (במשך
  3. לילה שלם)או במים רגילים כשעה פלוס
  4. 2.חותכים את הבשר לקוביות של 2-3 ס"מ רצוי בגדלים שווים.
  5. 3.שמים שמן בסיר רחב ולא גבוה, ומטגנים את הבצל עד
  6. לשקיפות ולא זהוב מוספים את השום ומטגנים כדקה נוספת
  7. 4.כאשר האש גבוהה מוספים בפעם אחת את כל קוביות
  8. הבשר וחורכים אותו מכל צידו בערבוב זריז במשך כדקה עד שתי דקות.
  9. 5.בוזקים את הפפריקה ומערבבים מהר מאוד בכדי שלא יחרך בתחתית,
  10. ומיד מוספים את המים או מרק עוף ,מערבבים טוב ומוודאים שלא נדבק
  11. כלום לתחתית הסיר .
  12. 6.מוסיפים את הפלפל שחור הטחון ואת הקימל הטחון וכן את חצי הפלפל הירוק,
  13. ניתן להוסיף כמה פרוסות מפלפל חריף לצורך קבלת תבשיל פיקנטי – להיזהר
  14. מחריפות יתר.
  15. 7.מוספים מלח לפי הצורך עד כ- 3/4 כפית שטוחה, ומוסיפים את עלי הדפנה.
  16. בישול:
  17. דואגים שהבשר יהיה מכוסה בנוזלים כ- 1 ס"מ גובה מים מעליהם, מבשלים
  18. באש נמוכה בינונית כשעתיים.
  19. מסירים את המכסה,דואגים שיהיו מספיק נוזלים עד כדי גובה הבשר
  20. ומבשליםעוד כ- 30 דק' לצמצום הנוזלים (באם רוצים להוסיף תפו"אד זה הזמן)
  21. ל כ- 2/3 מגובה הבשר תוך שמירה וערבוב שלא ידבק לתחתית.